Professionaliteit - Kwaliteit - Huidverbetering - Puur - Resultaatgericht - Klantvriendelijk   

Schoonheidssalon Het PuurHuis

Staat voor kwaliteit en professionaliteit. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een eerlijk advies krijgt, samen met de wensen van de klant werken wij resultaatgericht. 

Het gezicht achter schoonheidssalon Het PuurHuis. 

Mijn naam is Fleur van den Broek. Al een aantal jaren werk ik met passie en vol enthousiasme in dit vak als schoonheidsspecialist. Resultaat, dat is wat ik wil bereiken. 

Onze waarden

U kunt bij schoonheidssalon Het PuurHuis terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen die zorgen voor huidverbetering en ontspanning. Samen met u kijken wij naar uw wensen én wat het beste is voor uw huid, zodat het gewenste resultaat behaald wordt. Wij adviseren u op een professionele wijze over de juiste behandeling en geven een passend product advies. Klanten staan bij ons altijd op nummer één. Dat is wat je kunt verwachten bij onze schoonheidssalon Het Puurhuis in Etten-Leur. 

Malu Wilz

De collectie van Malu Wilz omvat verzorgende en huidverbeterende producten met zuiver plantaardige werkstoffen, ribosomen, ceramiden en andere kostbare werkstofconcentraten. Malu Wilz heeft alles in huis voor ieder huidtype. Met Malu Wilz verzorgende producten worden in combinatie met de salonbehandelingen en het gebruik van de producten thuis uitstekende resultaten bereikt. De producten worden in samenspraak met dermatologen ontwikkeld en zijn daardoor ook dermatologisch getest. 
Alle producten zijn dierproefvrij.

schoonheidsspecialist
schoonheidsspecialist
schoonheidsspecialist